Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Nina Tomatina

Verstraeten RuthHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Nina Tomatina

Beschrijving

Mijn naam is Nina. Nina Tomatina.
Dat is niet echt, maar 't wordt wel gezegd
door toptrut tengere Trina

Sinds Trina in de klas zit, staat het leven van Nina op z'n kop. Want Trina is een onverbiddelijke pestkop en slim en sluw en slecht (zo van de soort die stenen gooit, in een sneeuwballengevecht). Tijdens de voorbereiding van het schooltoneel loopt het helemaal uit de hand. Wie o wie kan Trina stoppen...?!

Nina Tomatina is een verhaal over pesten én vriendschap, herkenbaar gruwelijk en grappig. Alle doorkookte ellende wordt uitvergroot en ondergedompeld in een sappige, licht verteerbare rijmsoep à la Ruth Verstraeten. Annelies Vandenbosch werkt het geheel af met haar verrukkelijke tekeningen. Om duimen en vingers bij af te likken!

Vanaf 7 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23,7 x 34,8 cm