Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

De klas van meester Hugo

Ceelke Van NuffelenHarde kaftNederlands
€ 19,99
Op voorraad
De klas van meester Hugo

Beschrijving

Meester Hugo houdt van verhalen. Sprookjes, fabels, liefdesverhalen, ridderverhalen, verhalen uit verre landen, mythes, sages, dierenverhalen, griezelverhalen, verhalen met veel woorden, maar ook verhalen die niet veel woorden nodig hebben. Omdat iedereen hem graag hoort vertellen, heeft hij zelf nog maar weinig tijd om verhalen te lezen of ernaar te luisteren. Daarom bedenkt hij op een dag de verhalentroon voor in zijn klas.

Zijn leerlingen mogen een voor een op de verhalentroon een verhaaltje komen vertellen. Niet zomaar een verhaal! Een verhaal dat ze gehoord hebben van hun ouders, die het op hun beurt misschien gehoord hebben van hun ouders. Of eentje van een tante of een goede vriend van de familie. Zo ontdekken we
verhalen van over de hele wereld.

Maciej is Pools en hij ging deze zomer zijn familie bezoeken in de Poolse stad Krakau. Zijn oma had hem heel toevallig een mooi verhaal verteld over een Krakause heldin. Verder worden we meegenomen naar China, Nigeria, Bosnië, Albanië, Sicilië, Rusland, Italië, Catalonië, Somalië, Peru, Indonesië, Griekenland
en Turkije.

Ceelke Van Nuffelen houdt van apen, schildpadden en zielsveel van haar hond, Otje. Ze ligt graag buiten in het gras om rond te kijken en te fantaseren. In haar droomwereldje beleeft ze de zotste dingen en deze deelt ze graag met jullie. 'De klas van Meester Hugo' is haar eerste boek en hopelijk niet het laatste.

Julie is een Antwerpse illustratrice. Een groot deel van haar
jeugdjaren bracht ze door in Zimbabwe. Daar vond ze de passie voor natuur en dieren. En die inspiratiebron zie je in haar tekeningen.

Vanaf 6 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17 x 24 cm