Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Het lied van de bultrug

Wim OpbrouckHarde kaftNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Het lied van de bultrug

Beschrijving

Een betoverend boek over eenzaamheid en verbinding. Soepel glijdt de pokdalige bultrug door de wateren. Zijn prachtige gezang wordt gehoord, want ergens, in de oneindigheid van de zee, zwemt zijn geliefde. Maar de bultrug weet ook dat de bodem van de oceaan zal blijven trekken, dat op een dag die stille diepte weer naar hem zal lonken. En dat het dan moeilijk zal zijn om koers te houden.

'Dit boek licht een tipje van de sluier over hoe we het gejammer, gejuich en gekreun van deze oceaanreus kunnen begrijpen.' - Jan Haelters (walvisexpert)

Eigenschappen

Uitgeverij:
Manteau

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23,5 x 31 cm