Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Hart voor bloemen

Elke ElsenKartonboekNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Hart voor bloemen

Beschrijving

Al eeuwenlang maken bloemen mensen gelukkig. Bedwelmende geuren, vrolijke kleuren, het gezoem van bijen of gefladder van vlinders in de buurt. wie wordt daar niet blij van? Maar hoe begin je nu aan je eigen bloemenhoekje of pluktuin?

In 'Hart voor bloemen' neemt Elke Elsen je mee naar haar tuin op het ritme van de seizoenen. Ze leert je over eenjarigen, tweejarigen, vaste planten en over het belang van krachtige (on)kruiden. Ook voorjaars- bloeiers, zomerknollen en eetbare bloemen komen aan bod. Bovendien laat Elke zien dat je meer kan doen met bloemen dan ze in een vaas zetten. Denk aan: (kruiden)boeketten samenstellen, bloemen- kroontjes maken, stempelen met bloemen, gebak decoreren.

'Hart voor bloemen' is een boek over de magie van het zaaien, kiemen, uitplanten, zien groeien en bloeien, knippen en verwerken van bloemen. Na een hartstilstand en door haar hartziekte moest Elke Elsen een nieuwe weg vinden in het leven. Zo ontdekte ze de liefde voor bloemen. Ze houdt van slow living, taarten bakken, vlinders en haar bijen. Van met haar handen wroeten in de aarde en het fotograferen van kleine dagelijkse gelukjes.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Manteau

Inhoud

Aantal bladzijden:
224

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
17 x 24 cm