Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Boost je metabolisme

Anntje PeetersKartonboekNederlands
€ 22,50
Op voorraad
Boost je metabolisme

Beschrijving

Moeilijk op gewicht blijven, hormonale klachten en kwaaltjes als energie gebrek, een onrustige buik en slecht slapen hebben vaak één ding gemeenschappelijk: een haperend metabolisme. Op zoek naar een oplossing vinden heel wat mensen hun heil in allerlei voedingstrends: ze schrappen gluten, zuivel en suiker, volgen een ketodieet of slaan aan het vasten. Aanvankelijk vaak met schitterende resultaten, maar wanneer na een tijdje de klachten weer opduiken, volgt de ontnuchtering.
Voedingstrends houden dan ook zelden rekening met het metabolisme, dat voor de energieproductie in je lichaam instaat en het slank en gezond houdt. Voedings- en levensstijlkeuzes kunnen je metabolisme maken of kraken. Maak je voortdurend de verkeerde keuzes, dan is het niet te verwonderen dat niets lijkt te helpen, ondanks je enorme inspanningen.

Dit boek is iets voor jou als je:
• al meerdere diëten of voedingstrends gevolgd hebt, zonder resultaat.
• allerlei vage klachten hebt, zoals een moeilijke spijsvertering, constipatie, energietekort, hormonale problemen, haarverlies, slaapproblemen en gewichtsschommelingen.
• het beu bent om stress te hebben van alle voedingsregels en je opnieuw vrij wil voelen in je voedselkeuzes.
• wil weten hoe je met voeding je metabolisme maakt of kraakt.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Manteau

Inhoud

Aantal bladzijden:
160

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
17 x 24 cm