Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Lectrr knalt Het jaar in cartoons

LectrrKartonboekNederlands
€ 20,99
Op voorraad
Lectrr knalt

Beschrijving

Al zijn hele leven lacht Lectrr met de wereld en de mensen. Al tien jaar lang doet hij dat elke dag op de pagina's van De Standaard. En voor het tiende jaar op rij blikt hij voor Davidsfonds Uitgeverij terug op de voorbije twaalf maanden. Hij houdt zijn medemensen daarbij een spiegel voor, plaatst vraagtekens bij de waan van de dag, en vooral: hij maakt geweldig goede grappen. Zich onthouden indien ernstig.

Lectrr (Roeselare, 1979, pseudoniem van Steven Degryse) werkt al tien jaar als huiscartoonist voor De Standaard. Daarnaast was hij scenarist van de stripreeks Red Rider, tekende hij de gagreeks Lars en schreef hij de roman 'Ondanks de ondergang'. Bij Davidsfonds publiceerde hij recent 'We mogen niks meer zeggen. Humor, vrije meningsuiting en censuur'. In de zomer van 2021 was hij eregast op het cartoonfestival van Knokke-Heist.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
224

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
19 x 19 cm