Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Helemaal jij... samen wij

Anne-Marie Van Herck en Sassafras De BruynHarde kaftNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Helemaal jij... samen wij

Beschrijving

Jij, ik... we worden allemaal geboren met drie krachten: een hoofdkracht, een buikkracht en een hartkracht. Als deze drie samenwerken, voel je diep vanbinnen een superkracht. Kom mee op speurtocht langs al jouw ikken en ontdek je eigen superkracht!

Kinderen worden geboren als nieuwgierige, intuïtieve wezentjes. Altijd helemaal heerlijk zichzelf. Maar rond het zesde levensjaar gebeurt iets bijzonders in ons brein: onze linkerhersenhelft die voor logisch denken en ratio zorgt, wordt op school volop geprikkeld. En onze intuïtieve emotionele rechterhersenhelft dommelt langzaamaan in. Hoe kunnen we die aangeboren balans tussen hoofd, buik en hart weer herstellen?
Luister naar de drie verhalen via de QR-code en laat je meevoeren door de prachtige illustraties van Sassafras De Bruyn, diep naar jezelf.

In dit boek vind je:
- drie meditatieverhalen om samen of alleen te beleven,
- extra belevingsoefeningen bij elk verhaal,
- een theoretisch kader.

ANNE-MARIE VAN HERCK is master in de psycho-energetica en begeleidt kinderen en volwassenen in hun intuïtieve ontwikkeling en innerlijk leiderschap. In Helemaal jij … samen wij bundelt ze haar levenslange ervaring met Vipassana-meditatie.
SASSAFRAS DE BRUYN wist als kind al dat ze later elke dag wilde tekenen. Haar carrière als illustratrice was dan ook een droom die in vervulling ging. In Vlaanderen is ze wereldberoemd sinds ‘De mooiste herinnering’ in het tv-programma Iedereen beroemd.

Vanaf 6 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
25 x 19,5 cm