Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Max en Millie: Allemaal beestjes

van Aar HettyHarde kaftNederlands
€ 19,99
Op voorraad
Max en Millie: Allemaal beestjes

Beschrijving

Max en Millie mogen een huisdier, maar ze kunnen niet goed kiezen. Wordt het een hond, een poes, een sprekende papegaai of een olifant?

Dit boek bundelt 70 korte verhaaltjes van twee of drie pagina's, in de stijl van Jip en Janneke van Annie M.G. Schmidt. Heel veel verschillende dieren passeren de revue: honden en poesen, natuurlijk, maar ook een kuikentje bij de buren, een paard op de boerderij, krokodillen onder het bed, een egeltje in de tuin, een giraf in de dierentuin. De verhaaltjes zijn sfeervol en volgen de seizoenen: een kerstboom opzetten in de winter, zaaien in de lente, naar school in de herfst. Tussen de verhaaltjes zitten ook rijmpjes verstopt, die zorgen voor een leuke afwisseling en maken het boek extra speels.

“Door middel van korte verhaaltjes, die ideaal zijn om voor het slapengaan voor te lezen, passeren verschillende dieren de revue die kinderen interessant vinden. Die dieren variëren van het geijkte huisdier de hond, tot een gevonden kuikentje en een krokodil onder het bed. Leuk detail is dat er na iedere vijf verhaaltjes een gedicht volgt. Een leuke afwisseling én een goede manier om jonge kinderen kennis te laten maken met poëzie.” - Chicklit.nl

In deze reeks verscheen ook: Spelen op het pleintje.

Hetty van Aar
Hetty woont in Nederlandse Noord-Brabant samen met haar man en poes Bikkel. Geregeld dwarrelt er een nest kinderen en kleinkinderen binnen. Ze moet haar inspiratie dus niet ver zoeken. Om tot een verhaal te komen voegt ze nog wat fantasie toe en stoeit ze met taal, naar eigen zeggen.

Annelies Vandenbosch
Annelies tekent dat het een lieve lust is. En dat doet ze goed. Met humor en positiviteit maakt ze van de wereld een mooiere plek aan haar tekentafel.

Allemaal beestjes - Max en Millie

Davidsfonds / Vanaf 4 jaar / Harde kaft met kleurenillustraties - 168 p. / 17,5 x 24,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
168

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789059089747
Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17,5 x 24,5 cm