Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Machines - Groot gluurboek

Head HonorNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Machines - Groot gluurboek

Beschrijving

Gluur binnen in machines en kijk hoe ze werken. Zie je door je verschuifbaar vergrootglas hoe de pompen zuigen, tandwielen in elkaar haken en turbines draaien?

Leer alles over verschillende soorten machines, van tractors tot ruimtetuigen. Zet je ingenieurspet op en ontdek welke taken machines in samenwerking met mensen kunnen voltooien.

Met echte wetenschappelijke details en een waaier aan machines is dit boek de perfecte introductie tot STEM-onderwerpen voor wetenschappers in wording. Dit interactieve verkenningsboek is een aanrader voor nieuwsgierige jongens en meisjes.

Machines - Groot gluurboek

Davidsfonds Infodok / Vanaf 5 jaar / Kartonboek met verschuifbaar vergrootglas - 22 p. / 23,7 x 32 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
22

Eigenschappen

Afmeting:
23,7 x 32 cm

Gerelateerde producten