Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Kunnen dinosauriërs ook paars zijn? Een prehistorische wereld vol kleur

Stothers GreerHarde kaftNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Kunnen dinosauriërs ook paars zijn?

Beschrijving

Denk je dat dinosaurussen allemaal bruin, groen en geschubd waren? Vergeet het maar! Ontdek op een caleidoscopische reis de kleurrijke wereld van dinosaurussen en hoe andere prehistorische dieren er echt uitzagen.

Dit fascinerende boek barst van kleur en laat je dinosaurussen zien als nooit tevoren. Ontdek de allernieuwste theorieën over gevederde dinosaurussen, de kleurrijke geheimen van fossielen en wat miljoen jaar oude overblijfselen ons vertellen over hoe uitgestorven dieren leefden en eruitzagen.

Paleo-kunstenaar en auteur Greer Stothers geeft een nieuw beeld van de dinosauriërs en hun prehistorische leeftijdsgenoten, met behulp van fossielen en voorbeelden van levende soorten om deze vaak verkeerd voorgestelde wereld tot leven te brengen.

Ontmoet dinosaurussen in alle kleuren van de regenboog. Dit boek staat bovendien boordevol fascinerende vragen, zoals: Welke kleuren hadden de veren van dinosaurussen? Zou een in de sneeuw levende dino stralend wit zijn geweest? Hoe zouden gemuteerde dinosaurussen eruitgezien hebben?

Het boek kijkt niet alleen naar dino's, maar ook naar andere uitgestorven dieren. Het toont hoe dieren uit de ijstijd eruitzagen en onderzoekt hoe we aanwijzingen over lang geleden gestorven wezens kunnen vinden in kunst van de prehistorische volkeren.

Dit is een prachtig geïllustreerde eerste blik op de caleidoscopische wereld van dinosaurussen en andere wezens.
Een cadeautip voor zowel jonge paleontologen als kunstliefhebbers.

Vanaf 7 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23,6 x 30,3 cm

Gerelateerde producten