Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Cartoons 2022

Internationaal Cartoonfestival Knokke-HeistHarde kaftNederlands
€ 17,99
Op voorraad
Cartoons 2022

Beschrijving

Sinds 1962 biedt het Cartoonfestival Knokke-Heist elke zomer een podium aan de beste cartoonisten van de hele wereld. In de loop der jaren groeide het festival uit tot een vaste waarde op de internationale kalender. Vanaf het ontstaan van het festival publiceert Davidsfonds jaarlijks een selectie uit de genomineerde cartoons van de editie van dat jaar. Of cartoons nu kritisch of ontwapenend zijn, brandend actueel of tijdloos, met couleur locale of universeel, ze brengen uiteenlopende visies op de wereld en de actualiteit in een taal die iedereen begrijpt: humor.

Cartoons 2022 toont opnieuw een prachtige waaier van creativiteit en tekenstijlen uit binnen- en buitenland. Bewonder de cartoons, glimlach, sta versteld, lach je een breuk of proest het uit: aan deze bundel blijf je plezier beleven.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
19 x 19 cm