Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Een museum om nooit te vergeten

Coco & JuneHarde kaftNederlands
€ 19,99
Op voorraad
Een museum om nooit te vergeten

Beschrijving

Tommy, het liefste hondje van prinses Flo, is dood.
‘Ik ben zo bang dat ik Tommy zal vergeten’, zucht het prinsesje.
Gelukkig heeft de koning een idee. Hij vraagt aan alle kunstenaars van het land om een kunstwerk ter ere van Tommy te maken.

Tommy verschijnt in alle vormen en kleuren. Soms grappig, dan weer vreemd of ontroerend mooi. Er zijn kunstenaars die het groot zien en er zijn anderen die het hondje piepklein schilderen. Elke kunstenaar doet het net een beetje anders. Langzaamaan verandert het paleis in een museum voor Tommy. Maar wat als een kunstenaar een portret van zijn kat naar de koning brengt?

Een kunstzinnig boek dat kinderen op speelse wijze kennis laat maken met beroemde kunstenaars als René Magritte, Claude Monet, Vincent Van Gogh, Banksy, Rinus van de Velde…

Coco & June, oftewel Karen Leten en Barbara Soenen, leerden elkaar al schilderend kennen. Hun illustraties zijn realistisch en gedetailleerd. In 2019 gaven ze 'dier boek' uit, een alfabet van niet zo alledaagse dieren voor beginnende lezers. Ook met 'diervrienden' brengen ze leesbare non-fictie voor kinderen.

Vanaf 5 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
22,7 x 29,7 cm

Gerelateerde producten