Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Mijn eerste boek over bomen

Hannah AliceHarde kaftNederlands
€ 14,99
Op voorraad
Mijn eerste boek over bomen

Beschrijving

Bomen zijn geweldig! Hoezo? Duik in dit boek over bomen en leer heel wat bij. Ontdek hoe de verschillende delen van een boom samenwerken om te groeien en wat bomen allemaal doen voor mensen en dieren. Waanzinnige dingen, dat zul je wel zien!

Hannah is een Londense freelance illustrator en ontwerper. Ze maakte illustraties voor verschillende internationale klanten, van communicatie en educatieve hulpmiddelen, openbare ruimtes, producten en patronen tot platenhoezen en kinderboeken. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, muziek, speelgoed, documentaires en fotografie, maar ook uit alledaagse voorwerpen en lokale gemeenschappen.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
18

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23,5 x 25 cm