Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Insectorama

Barbara TaylorHarde kaftNederlands
€ 25,99
Op voorraad
Insectorama

Beschrijving

Insecten en beestjes vind je overal, en vaak in verbijsterend grote
aantallen. Ze overleefden de afgelopen honderden miljoenen jaren op onze planeet. Ben je klaar om alles over deze verbazingwekkende wereld van minidiertjes te ontdekken?

Neem je magische kijkglas erbij, kijk door de rode lens om de insecten te onthullen. Kijk nu door de groene lens om de planten te bewonderen. Met de blauwe lens ontdek andere kruipende diertjes. Wat zal je allemaal ontdekken op dit wereldwijde insectenavontuur?

Barbara Taylor heeft meer dan 120 kinderboeken en encyclopedieën geschreven. Voorheen was ze wetenschapsredacteur bij het Natural History Museum in Londen. Ze won de American Association of Physics Science Award en de National Literacy Association Wow Award.

Carnovsky is een Milanees kunst- en designduo dat bestaat uit
Francesco Rugi en Silvia Quintanilla. Ze zijn bekend om hun RGBkunstwerken.

Vanaf 9 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
28 x 34 cm

Gerelateerde producten