Welkom op onze nieuwe website!

mededeling onder constructie

Welkom op onze nieuwe website!

Mededeling ingave website

Gepubliceerd door Davidsfonds op 30 juni 2022

Beste bezoeker, 

Binnenkort kan je op deze website snuisteren tussen het Davidsfonds-aanbod. Lokale activiteiten, cursussen, boeken, cultuurreizen en meer. We zijn op dit moment nog volop bezig om alles in te geven op deze website. 

We bedanken je alvast voor je geduld.

Heb je een cursus in Het Accent gespot waarvoor je je wil inschrijven? Heb je vragen over het lidmaatschap? Of heb je een andere vraag voor ons? Klik vanboven op de website op 'contact', vul het contactformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Labels: Cultuurregio Schatlas | vensters Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit