Over Concert Jef Neve

21 sep

Concert Jef Neve

In CC 'De Spil' brengt Jef Neve een concert onder the titel 'That old feeling'. 
We hebben kaarten aan gereduceerde prijs.

donderdag 21 september 2023 van 20:00 uur tot 22:00 uur

Jef Neve is een graag geziene gast in De Spil.
Nu komt hij zijn nieuwe album ‘That Old Feeling’ voorstellen.
Kan je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? Een avond vol gezelligheid, een goeie fles en lekker eten. En dan plots, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk. Precies dat moment, is het gevoel waarop dit album is gebouwd, dat is ‘That Old Feeling’. Dus neem de tijd om achterover te leunen en laat de muziek je meenemen op een reis met een grote glimlach.” Jef Neve.
Op de nieuwe plaat passeren - naast eigen werk uiteraard - bekende en minder bekende songs de revue. Van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon, op plaat ingezongen door een schare straffe zangers en zangeressen (waaronder Madeleine Peyroux, Trijntje Oosterhuis, Sam Sparro…) en live vertolkt door de weergaloze Mo (Monique Harcum, VS/BE) en haar collega Sam Merrick (UK). Voeg daar een straffe ritmesectie en dito trompettist bij, aangestuurd door de man wiens vuur en passie uit de piano spat, en je zal begrijpen wat met ‘That Old Feeling’ bedoeld wordt.

"Neve draait de klassiekers en de door de zangers aangebrachte popsongs binnenstebuiten, put pianistiek uit zijn hele oeuvre en geeft de stemmen alle ruimte om te schitteren." Knack over het nieuwe album 'That Old Feeling'

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 22,00

Kaarten voor dit concert kunnen besteld worden bij

Bart Claeys:
via mail:bartclaeys66@gmail.com
telefonisch: 0476/ 30 63 24

of bij
Geert Missinne
via mail: geert.missinne@gmail.com
telefonisch: 0478/ 28 84 88

Labels: Kunst & CultuurMuziek1 sessieActiviteitConcert