Over Trip naar Blankenberge

21 sep

Trip naar Blankenberge

Voor onze eerste dagreis van dit werkjaar gaan we naar Blankenberge. In de voormiddag bezoeken we De Scute, een v.z.w. die zich bezighoudt met maritiem erfgoed.

Na de lunch verkennen we het Belle Epoquecentrum.

donderdag 21 september 2023 van 08:50 uur tot 17:00 uur

Wanneer na het seizoen de rust terugkeert aan de kust, gaan we naar Blankenberge. We stappen op de bus van 9.01 u. en nemen aansluitend de tram. Aan de halte Maritieme stappen we uit en wandelen we een paar honderd meter tot aan de loods en het museum van De Scute. 

De Scute is een v.z.w. die zich bezig houdt met maritiem erfgoed. We bezoeken met een gids de loods en het museum en bekijken er een film. Rond 11.30 u. gaan we via de haven naar Brasserie Terroir, voor de lunch. Het wordt een rustige wandeling van 2,5 km. Na het middagmaal bereiken we, na 10 minuten stappen, het Belle Epoquecentrum. Daar staat omstreeks 14.30 u. een gids ons op te wachten voor een rondleiding van een uur. Na het bezoek zakken we af naar de bushalte, zo’n 500 meter verder, waar we de bus van 16.05 u. naar Brugge nemen.

Prijzen

Ticket Prijs
In die prijs is inbegrepen: verplaatsing per bus en tram, museum en gids in De Scute, lunch (exclusief dranken – wie kiest voor de lotte betaalt 40 euro), museum en gids in het Belle Epoquecentrum. € 37,00

Uitsluitend voor eigen DF Sint-Pietersleden.

Reserveren: is verplicht en dit ten laatste tegen woensdag 13 september 2023. Dat kan via de knop op de elektronische nieuwsbrief, via 0476 611 727 of via e-mail naar marc.rau@telenet.be. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. Bij de inschrijving de keuze van voor-, hoofdgerecht en dessert vermelden.

Betaling: na het bericht van bevestiging van je inschrijving door overschrijving op het rekeningnummer van Davidsfonds Sint- Pieters BE45 4760 0083 3989 en vermelding “Daguitstap” en de naam van de deelnemer(s).

Labels: Kunst & CultuurDagevenementActiviteitBezoek met gidsWandeling met gids