logoprint

Davidsfonds Academie vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.670 - fax: 016/310.608 - academie@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Giften

Davidsfonds Academie kan uw steun gebruiken!


Davidsfonds Academie staat voor kwalitatief hoogstaande cursussen, met docenten die op een toegankelijke manier hun kennis delen. Davidsfonds Academie kiest er bewust voor om niet alleen in de grotere steden, maar ook op kleinere, minder centraal gelegen plaatsen een afwisselend aanbod te brengen.

Maar koken kost geld... Het zal u dan ook niet verbazen dat het ieder jaar opnieuw zoeken is om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom willen we een warme oproep doen om (verder) cursussen te volgen. Om andere geïnteresseerden mee te brengen. Om namen en adressen van mogelijke cursisten te bezorgen. Om ons uw opmerkingen en suggesties door te geven. Om enthousiast over de cursussen te vertellen bij anderen...

Maar u kan Davidsfonds Academie ook meer ademruimte geven door een gift. Zo kan Davidsfonds Academie haar werking ook in de toekomst op peil houden en verder uitbouwen. Gebruik rekeningnummer BE51 7350 2299 6462 van Davidsfonds Academie, met als mededeling: gift.

Misschien wil u zich ook wel actief inzetten bij de cursussen? Davidsfonds Academie kan op de cursusplaatsen altijd extra handen gebruiken. Interesse? Neem dan hier contact met ons op.

Uw steun, onder welke vorm dan ook, is goud waard! Alvast heel veel dank!

Aanspreking *
Voornaam *
Naam *
Straat *
Nummer / bus *  
Postcode *
Gemeente *
Telefoonnummer
E-mail *
Uw bedrag *
Wijze van betaling *
(* verplicht in te vullen) :: Verstuur