Over Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

18-25 nov
Lommel - CC De Adelberg # 10719

Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

Het verhaal van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers.

dinsdag 18 november 2025 van 19:30 uur tot 21:30 uur, dinsdag 25 november 2025 van 19:30 uur tot 21:30 uur

Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine … Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Prijzen

Deze cursus is een samenwerking van CC De Adelberg met Davidsfonds Academie. Inschrijven kan enkel rechtstreeks via deze link.

Labels: Geschiedenis & ErfgoedAvondcursusCursus2 sessiesBasiscursusAcademieActiviteitLokaalCultuurregio Limburg