logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

 

Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Partners

Hier krijgt u korting en extra voordelen met uw Davidsfonds Cultuurkaart.

Ledenvoordelen juni-augustus 2018
Klik hieronder voor een overzicht van de voordelen met uw Davidsfonds Cultuurkaart voor juni tot en met augustus 2018. Hou er rekening mee dat u altijd een geldige Cultuurkaart moet voorleggen! 

 
AMUZ Antwerpen
AMUZ is een internationaal muziekcentrum waar culturele, educatieve en wetenschappelijke activiteiten plaatsvinden. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u korting op alle concerten.
ARSENAAL/LAZARUS
Open theaterhuis in Mechelen met huisgezelschap LAZARUS en artistiek leider Willy Thomas. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart betaalt u € 10 i.p.v. € 15 voor een aantal eigen producties
Bilzen Mysteries
Met onze Cultuurkaart betaalt u € 13 i.p.v. € 15 (online) of € 18 (aan de kassa) en kinderen betalen € 10 i.p.v. € 12 (online) of € 15 (aan de kassa) met de kortingscode 't2k2e044'. Opgelet: uw Cultuurkaart wordt ter plaatse gecontroleerd.
BOZAR Brussel
Creatie, kwaliteit en een rijk artistiek aanbod: daar staat BOZAR borg voor. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u van 2 euro korting voor de expo's georganiseerd door Bozar. Niet geldig op Europalia.
Concertgebouw Brugge
Met het thema Metamorfose plaatst het Concertgebouw het komende seizoen in het teken van de verandering. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u korting op een selectie voorstellingen.
De Bijloke
Muziekcentrum De Bijloke? Dat is klassiek, jazz en hedendaags onder één dak. Met uw Cultuurkaart geniet u van 20% korting op heel wat voorstellingen. 
Film Fest Gent
Van 10 tot 20 oktober rolt Film Fest Gent de rode loper uit. Met uw Cultuurkaart geniet u van het standaard kortingstarief op filmvoorstellingen, max. 2 tickets per Cultuurkaart.
Flagey Brussel
In Flagey kunt u genieten van klassieke muziek, jazz en wereldmuziek in een prachtig art-decogebouw met een fantastische akoestiek. Met uw Cultuurkaart geniet u van korting op een selectie van voorstellingen.
Gallo-Romeins Museum
Het Gallo-Romeins Museum in Tongeren brengt op een dynamische en inspirerende manier het verre verleden tot leven. U betaalt met uw Davidsfonds Cultuurkaart maar 5 i.p.v. 7 euro voor de vaste collectie (max. 2 personen per Cultuurkaart).
Gent Festival
Gent Festival van Vlaanderen viert in 2017 zijn 60ste editie. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u van 10% korting op een selectie van concerten. 
headquARTers
HeadquARTers is het hoofdkwartier van Katoen Natie en toont een overzicht van 3500 jaar textielkunst. Enkel in groep te bezoeken. Cultuurkaarthouders betalen 112,5 euro i.p.v. 150 euro voor een bezoek (groep van max. 15 personen).
Kasteel van Gaasbeek
Net buiten Brussel, in de glooiende heuvels van het Pajottenland, ligt het Kasteel van Gaasbeek. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u van het reductietarief op tijdelijke en vaste expo's.
 
Kazerne Dossin Mechelen
Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen 2 euro korting per persoon op de permanente expo en alle tijdelijke tentoonstellingen. Maximum 2 personen per Cultuurkaart.
Klarafestival
Klarafestival is het grootste festival voor klassieke muziek in België en vindt plaats in maart. In 2018 is het thema 'Move it'. Als Cultuurkaarthouder geniet u een aantal mooie voordelen en acties!
Koning Kevin
Koning Kevin vzw organiseert heel wat kampen en cursussen voor kinderen en jongeren. Bij al hun activiteiten komt - naast een overdaad aan dans, toneel, muziek, beeld, media en spel - veel creativiteit aan bod.
KVS Brussel
KVS is het Vlaamse stadstheater van Brussel. Een podium voor theater, dans en muziek. U geniet met uw Cultuurkaart van een gratis drankje tijdens de pauze van eigen voorstellingen. Maximum 2 drankjes per Cultuurkaart.
Lumière
Lumière brengt een mooi gamma aan topfilms, maar is vooral bekend van Scandinavische successeries. Dankzij uw Cultuurkaart krijgt u 10% korting op alle titels op lumiereseries.com en in de webshop via lumiereshop.be met kortingscode 'David18'.
MAS Antwerpen
Het MAS is een plek waar u naar de wereld, de stad en uzelf kijkt. Met uw Cultuurkaart krijgt u 2 euro korting op de permanente tentoonstelling en de tijdelijke expo's. Maximum 2 personen per Cultuurkaart. 
Merodefestival
Muziek, erfgoed en natuur met elkaar verbinden, dàt doet het Merodefestival, tijdens het festival in het Hemelvaartweekend, maar ook doorheen het jaar met wondermooie concerten op prachtige locaties in het Merodegebied.
M HKA
Het M HKA is een dynamische ontmoetingsplek voor kunst, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Bezoek dit museum en geniet van een gratis drankje in het café/dakterras. Maximum 2 consumpties per Cultuurkaart.
Musea Brugge
Op de 14 locaties van Musea Brugge valt er voor elke leeftijd wat te beleven. U geniet van het reductietarief voor de permanente en tijdelijke expo's. Max. 2 tickets per Cultuurkaart.
Museum aan de IJzer
Het museum brengt het beklijvende verhaal van de Belgisch-Duitse confrontatie en de Vlaamse Ontvoogding tijdens WOI. Op vertoon van uw Cultuurkaart betaalt u 6 euro in plaats van 8 euro voor maximum 2 personen per Cultuurkaart.
Museum Mayer van den Bergh
Dit museum, in hartje Antwerpen, herbergt een bijzonder rijke en gevarieerde kunstcollectie van verzamelaar Fritz Mayer van den Bergh. U krijgt 2 euro korting op de permanente collectie en tijdelijke expo's. Maximum 2 personen per Cultuurkaart.
Music Hall
Music Hall heeft een ijzersterke reputatie als producent van topentertainment in Vlaanderen. Met uw Cultuurkaart geniet u van korting op een selectie van producties.
 
Mu.Zee Oostende
Dit kunstmuseum in Oostende beschikt over een uitzonderlijke collectie moderne en hedendaagse kunst van Belgische kunstenaars. U geniet van het reductietarief voor vaste en tijdelijke expo's met maximum 2 personen per Cultuurkaart.
Het Nieuwstedelijk
Dit stadstheater van Leuven, Hasselt en Genk geeft mee vorm aan de stad en de samenleving. Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen een gratis drankje bij alle eigen voorstellingen in OPEK Leuven.
NTGent
NTGent is een Europees stadstheater. Het is een plek voor creatie en reflectie, passie en emotie. Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen een drankje bij eigen voorstellingen.
Opera Ballet Vlaanderen
Van de grote klassiekers tot onbekende parels, choreografieën van gevestigde en minder gevestigde waarden, stuk voor stuk in producties die nog lang nazinderen: dat is Opera Ballet Vlaanderen. U geniet heel wat voordelen met uw Cultuurkaart dit seizoen!
Orgel in Vlaanderen
Het Orgel in Vlaanderen wil jong en oud kennis laten maken met het orgel. Door heel wat evenementen leer je het orgel kennen vanuit een onverwachte hoek.
Red Star Line Museum
Het Red Star Line Museum nodigt u uit op een bewogen reis in het voetspoor van de landverhuizers. Met uw Cultuurkaart heeft u recht op 2 euro korting op de permanente tentoonstelling en alle tijdelijke expo's. Max. 2 personen per Cultuurkaart.
Rubenshuis
In het Rubenshuis in Antwerpen heet Pieter Paul Rubens u persoonlijk welkom. U ontdekt er zijn vele facetten en wie deze man echt was. U geniet van 2 euro korting op de permanente expo en de tijdelijke expo's met max. 2 personen per Cultuurkaart.
SMAK
Dynamisch en eigenzinnig. Dat is Gent en dus ook haar Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.). Met uw Cultuurkaart geniet u €3 korting op een toegangsticket vanaf december 2017.
STAM Gent
Het STAM is het Gentse stadsmuseum dat het verhaal van Gent brengt. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart heeft u toegang tot het museum en de tijdelijke expo's aan reductietarief op vertoon van uw Cultuurkaart.
Symfonieorkest Vlaanderen
Symfonieorkest Vlaanderen is een vaste waarde in Vlaanderens orkestlandschap. Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u van het standaard reductietarief voor losse concerttickets en abonnementen op eigen producties.
Tempora
Tempora is dé Belgische specialist in grote expo's en culturele projecten van wereldformaat. U geniet met uw Davidsfonds Cultuurkaart van korting op de expo's als 'Islam, dit is ook onze geschiedenis'. 
Toneelhuis
Sinds het aantreden van Guy Cassiers als artistiek leider heeft Toneelhuis zich ontwikkeld als een plek van het verschil. U krijgt er 6 euro korting in rang A voor maximaal 2 personen per Cultuurkaart. Alleen telefonisch te boeken via 03 224 88 44.
De Kleine Johannes
Met uw Cultuurkaart krijgt u 10% korting op boeken bij boekhandel De Kleine Johannes in Leuven. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds. 
Verhalenhuis Gent
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.
De Brugse Boekhandel
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.
Abdijboekhandel Tongerlo
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.