Over Vers Geperst

08 okt

Boek te kijk

(Vers Geperst)

 Alle recente uitgaven van het Davidsfonds liggen ter inzage

Jaarprogramma wordt voorgesteld

Start nieuw werkjaar begint met aperitiefconcert

zondag 8 oktober 2023 van 10:00 uur tot 13:00 uur

Op zondag 8 oktober 2023 is iedereen welkom bij Davids­fonds Geraardsbergen. We verwachten u in de parochiezaal van Overboelare, Groteweg 235A.

Alle recente uitgaven liggen ter inzage, u krijgt info over de nieuwe lidmaatschapsformule en over alle activiteiten die voor het komend werkjaar gepland zijn.

We zorgen voor een uniek aperitiefconcert met Liselotte Van Dooren

Liselotte Van Dooren is zangeres en muzikant in hart en nieren. Naast verschillende muzikale projecten (solo country project, lid  Junior Club Revival, frontzangeres bij verschillende coverbands,..) treedt zij al vele jaren op als duo met Geert Laureyssen, accordeonist.

Met een arsenaal van diverse instrumenten, zoals accordeon, viool, keyboards en andere, brengen ze verrassende interpretaties van gekende liedjes. Zowel in het Engels, Frans, Duits en Nederlands, bestaat hun oeuvre uit sfeervolle en genre overstijgende songs waarbij het publiek zich gemakkelijk laat meeslepen

 

Wij verwachten u vanaf 10.00 uur.

Van 11.00 tot 12.00 uur kunt u genieten van het aperitiefconcert en daarna is er tijd voor het aperitief zelf. Wij trakteren u met plezier.

  Het loont zeker de moeite om die dag langs te komen.

 

Iedereen welkom.

Prijzen

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Activiteit