logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Snuif de bijzondere geschiedenis op van Gdansk
Hanzestad Gdansk is een van de mooiste steden van Polen en heeft een roemrijke geschiedenis. Tijdens uitgebreide stadswandelingen ontdekt u het historisch centrum en gaat u naar de plek waar de eerste slag van WO II plaatsvond. 
Blader door de reisbrochure met eindejaarsreizen
Waar viert u kerst en oudjaar? Er is een aanbod van zo'n twintigtal reizen met Kerstmis en oudjaar, maar ook nog dit najaar en in het voorjaar van 2018. Wat denkt u van Luzern, Libanon of Gambia?
Aanvaard de Davidsfonds privacyverklaring
Wilt u reisbrochures en de e-nieuwsbrief van Davidsfonds Cultuurreizen (blijven) ontvangen? Dan hebben wij uw goedkeuring nodig! Door de nieuwe wetgeving moet u eerst de Davidsfonds privacyverklaring accepteren.
Inge uit Schilde wint de fotowedstrijd van juni
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor juni is bekend: Inge van Hasselt uit Schilde wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die ze nam tijdens een rondreis in Apulië. Proficiat, Inge!
 
Ontdek het veelzijdige Turijn tijdens een uitgebreide citytrip
Statige lanen en paleizen, moderne architectuur, de belangrijkste collectie Egyptische kunst in Europa ... Turijn is een veelzijdige stad die elke italofiel beleefd moet hebben
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...