logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
Mama! En nu?Auteur :
Heylen Kim, meer info


Prijs :
€ 27.50


Omschrijving :


Huisje, boompje en beestje: check. Klaar voor een baby. Dacht ik. Hoe goed ik ook was voorbereid en hoe groot mijn kinderwens ook was, mama zijn gaat niet vanzelf.

Je verwacht een gigantische roze wolk, maar ziet tegelijkertijd heel wat grijze wolkjes voorbijdrijven. Andere moeders lijken fris rond te lopen met een slapende baby en jouw kleuter huilt weer. Slaap, tijd en seks: wat was dat ook alweer? In je hoofd, lijf en huishouden is het een rommeltje, en bijna elke dag schiet door je hoofd: ‘En nu?’, ‘Doe ik het goed?’ en ‘Is dit normaal!?’

Mama! En nu? bundelt alles wat elke mama – toekomstig, kersvers of getraind – moet weten. Eerlijk en ongecensureerd: van het dagelijkse moederen met twijfels, tranen en vet haar tot het vrolijke moederschap met gelach, geluk en shapewear.

KIM HEYLEN ondervond het wel en wee van het moederschap aan den lijve en besloot de veelbesproken roze wolk te doorpikken met deze eerlijke getuigenis. Met de hulp van meer dan honderdvijftig vrouwen maakte ze deze ontroerende, sterke en soms hilarische inkijk in de huizen en de harten van de moeders.

Mama! En nu? Alles wat moeders moet weten. Eerlijk en ongecensureerd

Davidsfonds / Zachte kaft - 176 p. / 23 x 23 cm

Lees hier de recensies van HappyMoms en CooleSuggesties.

 

ISBN nummer :
9789059086142


:: Bestel