logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
Het broekenboekAuteur :
Adé Hilde, meer info


Prijs :
€ 29.99


Maak je eigen broek met het broekenboek

Omschrijving :


Van een schattig babybroekje tot een stijlvolle mannenbroek, van een hippe jumpsuit tot een knuffelzachte pyjamabroek: Hilde Adé, auteur van Het naaiatelier van Ildadee, zette zich opnieuw achter haar naaimachine en toverde een heleboel originele broeken tevoorschijn!

Het Broekenboek bevat 12 broekprojecten met maar liefst 24 verschillende uitgewerkte modellen voor beginners en gevorderden. Elk project wordt uitgelegd met een duidelijke stap-voor-stap werkbeschrijving en is rijkelijk geïllustreerd met tekeningen en foto’s. Alle technieken die nodig zijn om broeken te maken komen aan bod: het aanzetten van taillebanden, het inzetten van ritsen, het maken van zakken en zomen en het sluiten van kruis-, zij- en binnenbeennaden.
Met de bijbehorende patroonvellen met patronen in verschillende maten en op ware grootte en knipschema’s kan je meteen aan de slag!

Heb je nog maar weinig ervaring en ben je toch gebeten door de naaimicrobe? Geen nood, met het handige overzicht van de basistechnieken ben je zo helemaal bij.

HILDE ADÉ houdt van alles wat met naaien te maken heeft en wil die passie met iedereen delen. In Het naaiatelier van Ildadee (2013) verzamelde ze alle basistechnieken en werkte ze maar liefst 35 heel gevarieerde projecten uit.  Het broekenboek is haar eerste themaboek.

Davidsfonds / Zachte kaft - 240 p. / 17 x 24 cm

ISBN nummer :
9789059086159


  Download 1 - 338 kb


:: Bestel