logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
FourplayAuteur :
Princess Misia , meer info


Prijs :
€ 27.50


Omschrijving :


Na haar populaire foodblog Princess Misia en het magazine Luscious dat wereldwijd meer dan een miljoen lezers heeft, komt culinaire fotografe en styliste Marta Majewska nu met haar eerste kookboek. Fourplay inspireert je met speelse, onverwachte en vegetarische gerechtjes voor vier seizoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een frittata van prei en aardbei voor in de lente? Zomerse geroosterde tijmtomaatjes misschien? Zet het najaar in met olijfolie flatbreads met pruimen en eet je warm met een winterse currysoep! Het is maar een greep uit de gerechten die Marta uit haar keuken tovert.
De recepten zijn stuk voor stuk origineel, gezond én makkelijk te bereiden. Fourplay staat ook bol van de verrukkelijke foto's, waarvan je gaat watertanden! 

Aan de slag gaan met seizoensproducten werd Marta Majewska met de paplepel ingegoten. In haar geboorteland Polen dicteerde het komen en gaan van de seizoenen wat er op het bord verscheen. Later experimenteerde ze met smaken en ingrediënten en deelde ze haar culinaire ervaringen op de blog Princess Misia.


'Het is vrolijk, dynamisch en speels met een knipoog.' (Metro)

ISBN nummer :
9789059085855


  Leesfragment - 1642 kb


:: Bestel