logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Midden-LimburgAuteur :
Veldeman Johan, meer info


Prijs :
€ 17.50


Omschrijving :

Gezellig kuieren door Hasselt met zijn vele boetieks, terrasjes, restaurants en musea. Architectuur en design bewonderen in Genk. Delven naar vergeten verhalen in de multiculturele mijnstreek. Genieten van de ongerepte natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Wandelen tussen de 1001 vijvers van de Wijers. Je tanden zetten in ovenverse speculaas en knapperige chocolade. Nippen van Hasseltse jenever  en proeven van de beste streekbieren…

Midden-Limburg is een heerlijke regio voor een verblijf. Maar het is vooral een streek van hartelijke mensen. In dit boek nemen acht bekende Midden-Limburgers je mee op een wandel-, fiets-, vespa- of autotocht door hun streek. Stuk voor stuk persoonlijke routes waarmee ze je niet alleen langs erfgoed, natuurlijke parels of lokale lekkernijen loodsen, maar je ook een blik gunnen in hun herinneringen op hun favoriete plekjes. De gidsen van dienst: actrice Leah Thys, muzikant Koen Buyse, dierenliefhebber Sil Janssen, chef-kok Hilaire Spreuwers, actrice-presentatrice Andrea Croonenberghs, radiopresentatrice Heidi Lenaerts, tekenaar Kim Duchateau en journaliste Indra Dewitte.

 Midden-Limburg is meer dan een toeristische gids, het is ook een bundeling van persoonlijke verhalen. Histories die onlosmakelijk met Midden-Limburg verbonden zijn … en blijven.

'Deze gids staat vol van interessante weetjes en leuke verhalen. Wedden dat je eraan verknocht geraakt!'(Reisboeken.be)

'Midden-Limburg staat voor ongerepte natuurgebieden, gezellige steden, historische domeinen, mijnerfgoed en lokale lekkernijen' (De Beiaard)

ISBN nummer :
9789059085510


  Inkijken - 4302 kb


:: Bestel