logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
De vloekAuteur :
Stroobant Wendy, meer info


Prijs :
€ 17.50


Omschrijving :

Voor de leerlingen van 5B lijkt het een doodgewone vrijdagnamiddag te worden. Stella  tekent een nieuwe jurk en denkt aan Arne, de knapste jongen van de klas. Jelle hoopt ondertussen dat Stella hem opmerkt, ook al zit hij in een rolstoel. En Dizzy droomt al over zijn volgende balletvoorstelling.

Maar dan komt de nieuwe lerares geschiedenis binnen en verandert alles. Mevrouw Goedhart ziet er niet alleen erg raar uit, ook haar manier van lesgeven is bizar. Tijdens haar eerste les vertelt ze over een heks uit de zeventiende eeuw. Haar verhaal is levensecht: het lijkt wel of iedereen uit de klas er toen ook bij was…

Vanaf dan gebeuren er eigenaardige dingen op Instituut Tranendal. Leerlingen verdwijnen of gaan zich helemaal anders gedragen. Maar ook thuis loopt het goed fout: wat is er toch met alle ouders aan de hand? Zitten de geschiedenislessen van Goedhart voor iets tussen? En hoe kan het dat ze elke les jonger lijkt te worden?

De vloek is een ijzingwekkende, mysterieuze griezelroman die je vanaf de eerste pagina behekst en niet meer loslaat.


'Een pageturner eerste klas is het, Wendy Stroobant heeft er al meer geschreven, maar met deze overtreft ze zichzelf.' (Leestafel)

'Een ongemeen spannend boek dat je aan het blad gekluisterd houdt tot het eind.' (Pluizer.be)

ISBN nummer :
9789059085350


  Lees hier alvast het begin! - 1379 kb


:: Bestel