logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
DuivelsgebroedAuteur :
Gerard Hilde E., meer info


Prijs :
€ 16.50


Omschrijving :


Bob en Gabriëlla ontsnapten op het nippertje aan Lucifer. Maar het gevaar is nog niet geweken. De politie zit hen op de hielen en dan is er nog Isabeau die op wraak zint. En wat is er gebeurd met Nikki, Kobe en Tim? Bovendien worstelt Bob met het grote geheim dat Lucifer hem toevertrouwde: is zijn vader werkelijk de Leider van het Kwaad en de Demonen?

Wanneer ze eindelijk de poort naar het dorp terugvinden, blijkt de hel daar losgebroken. Onder leiding van Isabeau zaaien demonen er dood en vernieling. Van Kobes clan valt geen hulp te verwachten: zijn familie is gevangen genomen en hijzelf loopt recht in de val. Bob en Gabriëlla moeten zelf de strijd aangaan met het leger demonen. Maar dan blijkt dat Bobs inwijding nog niet voltooid is. Wat kan hij als halve vampier beginnen tegen het Kwaad? 

Duivelsgebroed is het vervolg op Engelenkus en Vampierenbruid. In deze reeks voert HILDE E. GERARD je mee naar een wereld waarin mythes en legenden tot leven komen.

'Uren leesplezier gegarandeerd!' (De Boekenkast)

'Een boeiend en zeer meeslepend verhaal, dat zeer zeker uitnodigt om uit te kijken naar het vervolg, en wel zeker zal weten aan te spreken. Het betere werk in het genre...' (KBC e.a.)
 

ISBN nummer :
9789059084797


:: Bestel