logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Mijn eerste doeboek. Ik speel en leer met kaartjesAuteur :
Debaene An, meer info
Claessens Marieke, meer info


Illustrator :
Pottie Marjolein, meer info


Prijs :
€ 24.99


Omschrijving :


Voor jonge kinderen is de wereld één grote ontdekking. Elke dag leren ze er meer van kennen: kleuren, vormen, letters, cijfers, dieren, voertuigen, …  Dit boek helpt hen op weg tijdens hun ontdekkingstocht!

Mijn eerste doeboek is opgebouwd uit elf thema’s. Per thema vind je een grote illustratie in het boek en elf bijpassende kaartjes. In de bijlage krijg je ideeën aangereikt voor wat je met het boek en de kaartjes kan doen. Al spelenderwijs leren kinderen zo nieuwe woordjes en trainen ze hun geheugen. Ze moeten zoeken, vergelijken, aanwijzen, maar ze leren ook grappige versjes en ze krijgen uitdagende doe-opdrachten. Van makkelijk naar moeilijk groeit dit boek mee met het niveau van het kind. Het blijft hen ondersteunen en stimuleren bij hun ontdekkingstocht.

An Debaene, auteur van informatieve kinderboeken, en Marieke Claessens, van opleiding logopediste en werkzaam als zorgcoördinator in het basisonderwijs, werkten samen dit unieke doeboek uit. Ideaal voor uren kijk-, speel- en leerplezier zowel thuis als in de klas!  Met aantrekkelijke illustraties van Marjolein Pottie.

'Gegarandeerd goed voor uren plezier. Laat het maar koud worden buiten...' (Kraamvogel)

Mijn eerste doeboek. Ik speel en leer met kaartjes

Davidsfonds / Vanaf 2 jaar / Harde kaft - 16 p. / 24 x 24 cm

ISBN nummer :
9789059085046


:: Bestel