logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
BreuklijnAuteur :
Enckels Ludo , meer info


Prijs :
€ 15.95


Omschrijving :

Quincy is zestien en heeft haar hart verloren aan muziek. Wanneer Ian haar vraagt als bassist in zijn popband, lijkt ze haar ware roeping gevonden te hebben. Bovendien klikt het niet alleen muzikaal met Ian. Al snel na de eerste repetitie volgt hun eerste kus en Quincy zweeft op wolkjes.

Maar enkele maanden later is haar leven een puinhoop. Bij een zwaar ongeluk raakt Quincy verlamd vanaf de nek. Haar vingers, die voorheen zo kundig haar instrument bespeelden, kan ze niet meer bewegen. Vastgeketend aan haar ziekbed, raakt Quincy in een zware depressie. Haar frustratie reageert ze af op Ian. Hun relatie verloopt steeds moeizamer. En dan gaat Ian op zoek naar een nieuwe bassist voor de band…

Het verhaal van de verlamde Quincy in het ziekenhuis wordt afgewisseld met flashbacks. Pijn en liefde, verlies en hoop wisselen elkaar zo voortdurend af in dit emotionele verhaal, dat confronterend en levensecht geschreven is.

Met Breuklijn won Ludo Enckels de Zoute Zoen Publieksprijs 2012! 

'Het resultaat is een goed vertelde roman waarin je eerst met veel schroom en daarna met steeds meer herkenning kan binnenstappen.' (Handiscoop)

ISBN nummer :
9789059084742


:: Bestel