logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
Kid Kat. Gejank van de bovenste plankAuteur :
Kid Kat , meer info


Prijs :
€ 16.95


Omschrijving :

Elcat, de misdadige popster uit Pesto, heeft een smerig plannetje. Hij wil stinkend rijk worden met zijn liedjes en daarvoor krijgt hij hulp van de hondenmaffia. Op elke zender is alleen nog maar muziek van Elcat & De Hufters te horen. Ze zijn te gast in bijna alle tv-programma’s. Het kattengejank groeit elke dag en is vreselijk om te horen. Tot ergernis van de inwoners van Pesto. Bovendien wil Elcat ook nog de jaarlijkse talentenjacht in Pesto winnen: Kat-factor.
Maar daar steken geheim agent Kid Kat en zijn team een muzikaal stokje voor. En ja hoor, Kid Kat maakt er weer een bende van!

Na Het Raadsel van Kaplan, Operatie Tijger en Het geheim van de ratrace beleef je met Gejank van de bovenste plank opnieuw een superspannend avontuur vol actie en humor. De dappere maar klunzige spion Kid Kat neemt je mee op sleeptouw bij zijn nieuwe opdracht. De hilarische illustraties van Eric Bouwens maken het plaatje compleet.

'Spanning en humor zijn constant aanwezig. Het is een klein boekje met opdrachten en tips voor spionnen in spe.' (Pluizer.be)

'Een superspannend avontuur vol actie en humor met tekeningen om je een breuk te lachen.' (Grensland Krantje)

Ook in deze reeks:
Mijn eerste groeiboek. Kid Kat
Kid Kat en het Geheim van de Ratrace
Kid Kat. Het raadsel van Kaplan
Kid Kat. Operatie Tijger
 

ISBN nummer :
9789059084759


:: Bestel