logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Gebeten door groentenAuteur :
Verheyden Jorun, meer info


Prijs :
€ 27.50


Omschrijving :

Minder vlees eten is goed voor je lichaam en ook voor de natuur, maar hoe pak je dat aan? Je wil graag eens iets anders op je bord toveren, maar waar vind je de ingrediënten om lekker vegetarisch te koken? Je eet vegetarisch, maar die groenteburger begint toch te vervelen? Je wil graag bewuster leven en koken volgens de seizoenen? Tofoe, seitan en soja… je weet niet hoe je daarmee iets lekkers kan klaarmaken?

Kan je je vinden in één of meerdere van deze vragen? Dan heb je nu dé oplossing in handen! Gebeten door groenten is het perfecte kookboek voor iedereen met interesse in een gezondere en bewustere levensstijl. Van de beginnende vleesminderaar over de bewuste vegetariër tot de doorwinterde veganist. Leer meer over lekkere seizoensgroenten en vleesvervangers. Raak geïnspireerd door de talloze originele recepten. Probeer, proef en vooral: laat het smaken! Een origineel vegetarisch kookboek! 

Jorun Verheyden genoot een opleiding bij de gereputeerde hotelschool Spermalie (Brugge). Ze had een eigen vegetarisch restaurant, kookte daarna een aantal jaar voor Koningsteen en heeft sinds drie jaar haar eigen bedrijf Vegabites. Ze geeft ook al 17 jaar vegetarische kookworkshops. Foodfotograaf Karl Bruninx zorgde voor de smakelijke foto’s.

"Zo mooi als de gerechten zijn, zo mooi is ook het boek zelf. In al haar opzichten. Een geweldige uitgave waarmee het zich onderscheid van andere kookboeken en de pure, eerlijke keuken uitstraalt. Daarnaast zijn de illustraties bijzonder mooi, samen met de opmaak en de letter heeft het boek een heerlijke sfeer die inspireert tot koken, groener leven en genieten van groenten. Ik heb hem toegevoegd aan mijn favorieten en ben bezeten door groente dankzij Gebeten door groente" - Lees de volledige recensie op De Hippe Vegetariër

ISBN nummer :
9789058269614


  Inkijken - 1824 kb


:: Bestel