logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
De engel YannickAuteur :
Van Ranst Do, meer info


Prijs :
€ 15.95


Omschrijving :


Alex rent. Niet omdat hij dringend ergens heen moet, maar wel omdat hij snel ergens weg wil. Weg van de caravan van zijn vader, bijvoorbeeld. Eigenlijk rent Alex heel de dag door, tussen zijn vader en zijn moeder. Zijn vader, een acteur zonder rol en meestal zonder belwaarde, die verslaafd is aan aandacht terwijl niemand hem leuk vindt. Zijn moeder, die verslaafd is aan Amerikaanse sitcoms en dringend een man moet hebben.

Om aan zijn ouders te ontsnappen, gaat Alex zwemmen. En dan komt Yannick in zijn leven. Yannick Agnel: twee keer goud en één keer zilver vrije slag tijdens de Spelen in Londen. Hij redt het leven van Alex, op een of andere manier.

Op dat moment, de mooiste dag in Alex’ bestaan, zegt zijn vader dat hij doodgaat. Maar hij weet niet precies wanneer. Alex hoopt snel, want hij wil trainen voor de Olympische Spelen in Rio. Dan heb je geen tijd te verliezen.

Veelvuldig bekroond en vertaald auteur Do Van Ranst bewijst opnieuw dat hij een meester is in het schrijven van intrigerende, sfeervolle verhalen waarin niets is wat het lijkt.

ISBN nummer :
9789059084704


  Lees hier een recensie uit 'Trouw' - 277 kb


:: Bestel