logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Het uitzonderlijke leven van Violetta VonkAuteur :
Vandermeeren Hilde, meer info


Prijs :
€ 15.95


Omschrijving :

Violetta Vonk is een uitzonderlijk meisje. Dat vond haar mama, zegt papa. Maar de mama van Violetta is dood en haar papa wil haar niet vertellen waarom ze zo uitzonderlijk is. Daarom gaat ze zelf op onderzoek uit, samen met haar beste vriend J.T. Misschien is ze wel uitzonderlijk goed in dieren redden? Of in het opbeuren van oude mensen? Of is ze alleen maar uitzonderlijk lastig?

J.T. heeft zo zijn eigen problemen thuis. Van zijn moeder moet hij meedoen aan een Mister Mini verkiezing, en zijn vader koopt alleen maar T-shirts met doodshoofden voor hem. Ze weten niets van dinosaurussen of planeten. J.T. lijkt totaal niet op hen. Waarom zijn er geen babyfoto’s van hem? Zouden die wel echt verdwenen zijn in de grote brand waar zijn ouders nooit over willen praten? Of is hij geadopteerd?

HILDE VANDERMEEREN is terecht een van de meest populaire kinderboekenauteurs van Vlaanderen. Het uitzonderlijke leven van Violetta Vonk vertelt het grappige en ontroerende verhaal van twee kinderen die alleen maar de waarheid willen horen van hun ouders. Een uitzonderlijk boek met grappige illustraties van Heleen Brulot.

ISBN nummer :
9789059084681


:: Bestel