logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Heinrich Ooooh en de zeurderige zombiesAuteur :
Gerard Hilde E., meer info
Bouwens Eric, meer info


Prijs :
€ 16.95


Omschrijving :


Heinrich Ooooh en zijn tweelingzus Hannelore runnen samen het hotel G&G Ooooh. Een hotel speciaal voor geesten, spoken en skeletten. En dit keer krijgen ze hoog bezoek: de wereldbekende Lady Zaza komt logeren. De popster is totaal overwerkt en is dringend aan rust toe. En die hoopt ze te vinden in de G&G Ooooh.

Maar voor Heinrich en Hannelore is de rust ver weg: het kost hen een volledige dagtaak om op de vele wensen van de diva in te gaan. Als ook Lady Zaza’s verwende etterzoontje langskomt, is het hek helemaal van de dam. Tot overmaat van ramp ontdekken Zaza’s fans waar hun grote idool verblijft en bestormen ze het hotel. En dat is niet zonder gevaar voor Zaza en de G&G Ooooh…

Heinrich Ooooh en de zeurderige zombies is het nieuwe avontuur in de reeks over de belevenissen in en rond G&G Ooooh. De verhalen zitten vol fantasie, humor en avontuur. De kleurrijke illustraties van Eric Bouwens brengen de vreemde gasten van de G&G Ooooh helemaal tot leven!

"Grappig en verhelderend voor kinderen die niet bang zijn van een geest, skelet of spook. Tussen de hoofdstukken door staan plezierige definities van alles wat niet zo aards is, leuke websitepagina's en zelfs een paar recepten" (Het Nieuwsblad)

"Het is op zo'n grappige manier geschreven dat je het boek het liefst in één ruk uitleest." (De Boekenkast)

Ook in deze reeks:
Heinrich Ooooh en de zaak van de zwarte zeven (uitverkocht)
Heinrich Ooooh en de vraatzuchtige vampiers
Heinrich Ooooh en het grandioos griezelige galabal

ISBN nummer :
9789059084643


  Leesfragment - 464 kb


:: Bestel