logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Wandelbox. De mooiste dorpen van toenAuteur :
Declerck Robert, meer info
Sarbogardi Margit, meer info


Illustrator :
Crab Jan, meer info


Prijs :
€ 24.95


Omschrijving :

Wandelen in een rustige, landelijke omgeving waar de tijd lijkt te zijn blijven stilstaan. Klinkt heerlijk, maar waar vind je nog van die rustieke dorpjes? Auteurs Robert Declerck en Margit Sarbogardi trokken hun wandelschoenen aan en gingen op zoek naar Vlaamse dorpen en gehuchten die nog het karakter en het uitzicht van de ‘tijd van toen’ bewaarden.

Je wandelt langs een grasplein met een kerkje onder bomen die bijna tot de hemel reiken, een volkscafé waar je een stevige pint maar ook verse soep kan krijgen, een groepje ingedommelde huizen en een winkeltje dat zowel groenten en brood als wasmiddel verkoopt. Onderweg geniet je van een uitzicht tot aan de horizon en loopt de tocht langs landelijke wegen langs akkers, weilanden en veldbloemen. En natuurlijk geniet je van de rust en de stilte.

Deze wandelbox leidt je op veertig wandelingen naar Mullem, Oostkerke en Weert of onbekende pareltjes zoals Klein-Vorsen, Prosperdorp of Walsbets. Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een handige kaart, boeiende info over het dorp in kwestie en tips voor tussenstops onderweg. Met de handige, uitneembare fiches kan je meteen vertrekken.

ISBN nummer :
9789058269331


:: Bestel