logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Vrolijk gezind!Auteur :
Demurie Hilde, meer info


Prijs :
€ 19.95


Omschrijving :

Ben je op zoek naar hét middel om gezond en gelukkig door het leven te gaan? De oplossing ligt bij jezelf! Gezondheidsproblemen hangen vaak samen met te veel negatieve stress, te weinig goede en open communicatie, minderwaardigheidscomplexen, angst, een onbevredigend seksleven… Stuk voor stuk factoren die je zelf in handen hebt en waar je met de hulp van dit boek komaf mee maakt.

Aan de hand van vijf kernwoorden – lucht, licht, loslaten, lachen en liefde- toont Hilde Demurie hoe je de oorzaken van je problemen kunt aanpakken. Ze benadrukt het belang van voldoende buitenlucht en daglicht en leert je het negatieve in je leven los te laten en lachend door het leven te gaan. Een liefdevol leven is de snelste weg naar het geluk. In dit boek vind je dan ook tal van concrete tips om toe te passen op je werkrelaties, vriendschapsrelaties, liefdesleven en seksleven

HILDE DEMURIE is voedingsgeneeskundige en baseert haar boeken op ervaringen uit haar praktijk. In Vrolijk gezond! zet ze lezers op weg naar een gezond voedingspatroon. In haar nieuwe boekVrolijk gezind! draait alles om een gezond denk- en leefpatroon. De tips uit dit boek worden aangevuld met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk het interview met Hilde Demurie naar aanleiding van haar boek op "Tendens". 
 

ISBN nummer :
9789058269423


:: Bestel