logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Spot en Muis - OmnibusAuteur :
De Doncker Wally, meer info


Illustrator :
Derave Veerle, meer info


Prijs :
€ 19.95


Omschrijving :

Spot is een witte hond met vlekjes. Hij woont bij Baasje en Vrouwtje en is bevriend met Muis, een kat zo grijs als een muis. Hun avonturen werden samen met een gloednieuw verhaal gebundeld in een dikke omnibus, voor extra veel leesplezier!

Een touwtje naar de maan
Muis is vrij: zij gaat en staat waar ze wil. Spot niet, hij heeft een lijn in zijn hoofd. ’s Nachts trekken ze op avontuur. Maar van alle dieren die ze ontmoeten, is niemand echt vrij.

Praten met je staart
Wanneer het nieuwe geitje Vlekje uit de weide ontsnapt, zijn alleen Spot en Muis dapper genoeg om haar achterna te gaan. Het wordt een vermoeiende zoektocht.

Het begint ergens
Spot voelt in zijn buik dat er slecht weer op komst is. Hij waarschuwt Muis en Baasje maar ze luisteren niet. En dan raast een zware storm door de tuin…

Zeg me waar de bijen zijn
In dit gloednieuw avontuur spelen bijen de hoofdrol. Sinds de nieuwe mast naast de kerktoren staat, gedragen ze zich vreemd. Ze kunnen zelfs hun nest niet meer vinden. Spot en Muis willen de bijen helpen. Ze bedenken een plan om de mast weg te krijgen.

De huisdieren van Wally De Doncker spelen de hoofdrol in deze omnibus. Aan de hand van hun verhalen ga je vanzelf nadenken en filosoferen. Veerle Derave brengt Spot en Muis in haar illustraties tot leven.

ISBN nummer :
9789059084568


:: Bestel