logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
ErfenisAuteur :
Schoemans Roger, H., meer info


Prijs :
€ 24.95


Omschrijving :

Wanneer Mem Bats op zesennegentig jarige leeftijd sterft, denkt iedereen aan een natuurlijke dood. Iedereen, behalve Anne Brems. Als vaste verpleegster van Mem voelt zij dat er dingen niet kloppen. Hoe kon de oude vrouw in godsnaam zonder haar looprekje van haar bed naar de keuken en vervolgens naar de stoel in de woonkamer geraakt zijn? En waar zijn haar schilderijtjes van de koe en de geit die ze ooit van haar baas kreeg voor bewezen diensten? 

Anne stort haar hart uit bij Geo Joosten en Piet Schraepen, twee journalisten bij de lokale krant. Wat begint als een kleine navraag bij het Genootschap waar Mem deel van uitmaakte, verandert al snel in een mysterieuze zaak rond drugsschandalen en kunstzwendel. Vooral haar dubieuze zoon Toon en zijn overspelige vrouw Eva lijken meer te weten dan ze willen toegeven...

Erfenis is de negende actiethriller van Schoemans met het journalistenduo Geo Joosten en Piet Schraepen in de hoofdrol. Ook nu slaagt Schoemans erin om scherp en kritisch uit de hoek te komen, in een thriller die je bij de keel grijpt vanaf de eerste pagina. 

ISBN nummer :
9789063066321


  Lees hier een fragment - 1 kb


:: Bestel