logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Heinrich Ooooh en de vraatzuchtige vampiersAuteur :
Gerard Hilde E., meer info


Illustrator :
Bouwens Eric, meer info


Prijs :
€ 16.95


Omschrijving :

Heinrich Ooooh en zijn tweelingzus Hannelore runnen samen het hotel G&G Ooooh. Het hotel is er speciaal voor geesten, spoken en skeletten, maar na een slechte recensie wil Heinrich het over een andere boeg gooien en een nieuw publiek aantrekken. Voortaan staat G&G voor groen en gezond, met een speciaal sportprogramma voor de gasten en een vegetarische variant van Hannelore’s wereldberoemde goulash.

Meteen is de G&G Ooooh volgeboekt: journalist Ernst S. Aay komt het hotel inspecteren en ook de rijke familie Van Pier komt logeren. Heinrich is in de wolken tot de nieuwe gasten arriveren. De Van Piers hebben wel heel bijzondere wensen en hun speciale dieet vormt een gevaar voor de andere gasten. Hoe kan hij hen op een veilige manier buiten krijgen?

Heinrich Ooooh en de vraatzuchtige vampiers is het nieuwe avontuur in de reeks over de belevenissen in en rond G&G Ooooh. De verhalen zitten vol fantasie, humor en avontuur. De kleurrijke illustraties van Eric Bouwens brengen de vreemde gasten van de G&G Ooooh helemaal tot leven!

Ook in deze reeks:
Heinrich Ooooh en de zaak van de zwarte zeven (uitverkocht)
Heinrich Ooooh en de zeurderige zombies
Heinrich Ooooh en het grandioos griezelige galabal

 

ISBN nummer :
9789059084445


:: Bestel