logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Wandelbox. De mooiste verborgen plekjes in VlaanderenAuteur :
Declerck Robert, meer info
Sarbogardi Margit, meer info


Illustrator :
Crab Jan, meer info


Prijs :
€ 24.95


Omschrijving :

Er is meer in Gent dan het Gravensteen en de Graslei. Antwerpen heeft meer te bieden dan de Zoo, de Grote Markt en de Schelde. Brugge toont graag zijn Begijnhof, het Minnewater en de kantwerksters, maar heeft nog heel wat andere troeven. 

De toeristische trekpleisters van onze Vlaamse steden zijn goed bekend. Maar in elke stad vind je tal van verborgen, zelfs geheime plekjes, die de bezoeker verrassen, doen opkijken, inspireren, plezieren… Een kerk die dienst doet als kledingwinkel, een brug die een vreselijk geheim met zich draagt, de meest noordelijke wijngaard, het terrein van de laatste veldslag van de Boerenkrijg, een Romeinse begraafplaats annex spookhuis, verborgen koertjes, pittoreske straatjes en lieflijke tuintjes…

De Mooiste verborgenplekjesgids leidt je op 40 wandelingen doorheen Vlaamse steden zoals Mechelen, Oostende, Leuven, Oudenaarde, Tongeren. Elke wandeling start aan een station en de route wordt op een heldere manier beschreven in tekst en beeld. Onderweg ontdek je bijzondere, romantische, verborgen en geheime plekjes. Telkens krijg je tips om te eten, te slapen en te winkelen. Want proeven en genieten zijn belangrijk onderweg!

ISBN nummer :
9789058268457


:: Bestel