logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
12 maanden groenteAuteur :
Demurie Hilde, meer info


Prijs :
€ 19.95


Omschrijving :

Wanneer is welke groente op haar best? We weten het nauwelijks. Nochtans levert elk seizoen een ander assortiment van groenten, die dan vol vitaminen en smaak zitten. Seizoengebonden eten is niet enkel goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu en je portemonnee.
 
In dit boek vind je 43 seizoengroenten met een veelvoud aan eenvoudige recepten en bereidingen. Zowel gezonde klassiekers als vergeten groenten krijgen een plaatsje. Van schorseneren en savooiekool met pesto, radijsjes met courgette in de wok tot pikante selder met rozijntjes: met deze creatieve recepten breng je dagelijks groenten op je bord – snel, eenvoudig en toch telkens anders!
 
Met de handige groentetabel in dit boek kun je snel opzoeken in welke maanden iedere groente het lekkerst is. Stem je voedselkeuze bovendien af op je bloedgroep voor een positieve invloed op je lichaam én geest. De overzichtelijke bloedgroepen-groentetabel helpt je op weg.
 
Hilde Demurie is voedingsconsulente. Ze raadt haar klanten aan om véél groenten te eten, en niet alleen ter wille van de ‘lijn’.  Bij Davidsfonds Uitgeverij verschenen eerder al 100 x groente, Natuurlijk Zoet, Vrolijk Gezind en Vrolijk gezond

‘Een handige seizoensgroenten tabel, meer uitleg over allerlei kruiden en groenten, de allerleukste recepten en manieren om gezonder te gaan leven. Dankzij dit boek kan je zonder probleem iedere dag een heerlijke groenteschotel op tafel toveren zonder in herhaling te moeten vallen.’ (she.be)

ISBN nummer :
9789058267740


  Alvast een pittig receptje om van start te gaan! - 191 kb


:: Bestel