logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
Fred en de wolk. Mijn eerste groeiboekAuteur :
Nielandt Dirk, meer info


Illustrator :
Schamp Tom, meer info


Prijs :
€ 19.95


Omschrijving :


Fred is een hond. Hij is bevriend met Wolk. Als de wind blaast, vertrekt Wolk op reis. En natuurlijk gaat Fred mee. Ze gaan naar zee, naar warme landen en drukke steden. Ze maken er kennis met stoere leeuwen, bange meeuwen en moedige draken. Onderweg beleven ze spannende avonturen met Luna, Siska, Li en Lou.
 
Letter na letter. Woord voor woord. Zin per zin. De verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen. Stap voor stap.
 
Dirk Nielandt volgt Wolk en Fred op hun reis rond de wereld. In verhalen van makkelijk naar moeilijk, van eenvoudige kijkplaat tot volwaardig leesverhaal, in een boek dat meegroeit met het leesniveau van kinderen. De illustraties van Tom Schamp stimuleren fantasie en leesplezier. Want woord en beeld gaan hand in hand, steeds verder.

'Tom Schamp brengt in zijn drukke illustraties al deze werelden meesterlijk in beeld. Tal van details, woord- en beeldgrapjes (voor jong en oud) geven een wonderlijke dimensie aan de belevenissen van Fred en de immer wijzigende wolk.' (De Bond)
 

ISBN nummer :
9789059083950


:: Bestel