logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Ontdek de voordelen van de Davidsfonds Cultuurkaart

VIJF KEER NIET TE MISSEN

Lid worden van het Davidsfonds heeft alleen maar voordelen. Voor u én voor al uw huisgenoten.


1. Meteen waar voor uw geld
Het Davidsfonds heeft een unieke lidmaatschapsformule, want voor uw bijdrage krijgt u meteen een return, namelijk: mooie boeken en/of cd’s die u zelf kan kiezen uit een ruim aanbod. Eigenlijk kosten het lidmaatschap en de bijbehorende Davidsfonds Cultuurkaart dus niets. Blader door de Davidsfonds Cultuurgids of download hem (14MB). Bekijk je hem liever op papier? Vraag via cultuurgids@davidsfonds.be of via 016 31 06 00 een gratis exemplaar aan met een overzicht van alle voordelen van het Davidsfonds en de boeken en cd’s waaruit u kunt kiezen.

 

2. Korting op evenementen en boeken
U krijgt korting op alle Davidsfonds activiteiten (om en bij de 10.000 per jaar!) en op de boeken van Davidsfonds Uitgeverij als u ze aankoopt via www.davidsfonds.be in De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge en De Oude Linden in Tongerlo.

 

3. Korting bij Davidsfonds Academie en Cultuurreizen
U krijgt 6 euro korting op cursussen en 10 euro korting op dagevenementen van Davidsfonds Academie. Op een Davidsfonds Cultuurreis van drie dagen of meer krijgt u per persoon 40 euro (voor reizen in Europa) of 60 euro korting (voor reizen buiten Europa).

 

4. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen
Het Davidsfonds zit ieder seizoen samen met een uitgekiende selectie van de meest toonaangevende cultuurhuizen en cultuuraanbieders in Vlaanderen en Brussel. Het resultaat: een knap pakket van extra kortingen of exclusieve voordelen voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders. We houden u daarvan op de hoogte via een elektronische nieuwsbrief en Davidsfonds Cultuurmagazine.

5. Gratis magazine & nieuwsbrief met cultuurvoordelen
Vier keer per jaar krijgt u gratis Davidsfonds Cultuurmagazine in de bus, boordevol cultureel nieuws. Daarnaast ontvangt u ook online nieuwsbrieven met cultuurnieuws en stevige kortingen op, onder meer, het boek, de reis, de cursus en het cultuurvoordeel van de maand.


» Ja, ik wil een Davidsfonds Cultuurkaart