logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Ine Roox naar Sicilië - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreizen

Bestemming :

Sicilië

Afreisdatum :

05-09-2018

Reisbegeleider :

Roox Ine

Algemene reisinformatie :

Het intrigerende Sicilië is de meest eigenzinnige regio van Italië. Tijdens de zoektocht naar de rijke Siciliaanse geschiedenis en cultuur geniet u van de uitdagende lokale keuken. Spannende locaties en bijzondere ontmoetingen - met een sterke nadruk op maffia en antimaffia - maken van uw reis door Sicilië een onvergetelijke ervaring. Ine Roox is daarbij graag uw gids en verhalenverteller!

In Palermo leert u over de maffia en antimaffia en bezichtigt u o.m. de kathedraal en de Cappella Palatina. Bewonder de Byzantijns-Normandische kathedraal in Monreale, geniet van de wijngaarden van Libera Terra en ontdek de archeologische site van de vallei van de tempels in Agrigento. En keramiekliefhebbers komen aan hun trekken in Caltagirone, waar de 142 tellende trap uit keramiek naar een prachtig panorama leidt. Dat en veel meer staat u te wachten op Sicilië!

Om in te schrijven, klik hier

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Abbecedario XXI. Italië in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'. Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 419 kb
Cursussen :
Italië in de kijker