logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Karel Peeters op cruise in Venetië met Carnaval - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Cruise

Bestemming :

Venetië

Afreisdatum :

10-02-2018

Reisbegeleider :

Peeters Karel

Algemene reisinformatie :

Carnaval in Venetië: het is een mix van traditie, entertainment en geschiedenis in een unieke stad. U beleeft het aan boord van uw cruiseschip, samen met reisbegeleider Karel Peeters.
 
In Venetië staan onder meer het Piazza San Marco, het Dogepaleis, de Brug der Zuchten, de San Polowijk en de Dorsudurowijk op het programma. Daar bezoekt u de befaamde Galleria dell’Accademia met meesterwerken van o.a. Bellini, Titiaan, Tintoretto en Veronese. Ook de Rialtobrug, de Campo Erberia, de San Giacomo di Rialto, het Malibrantheater … maken deel uit van deze unieke reis.
 
U brengt ook een bezoek aan een gondelfabriek en aan een atelier van carnavalsmaskers. Verder vaart u naar 2 eilanden in de lagune: Murano en Burano. Maar u hoeft niet bang te zijn om zeeziek te worden: met de autocar reist u naar Padua, een van de belangrijkste kunststeden van Italië. Daar bezoekt u o.a. de romaans-gotische basiliek van St. Antonio.

Om in te schrijven, klik hier

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Abbecedario XXI. Italië in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.

  Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 401 kb
Cursussen :
Abbecedario XXI
Italië in de kijker