logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Roger Delbaere naar Zuid-China - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreis Wereld

Bestemming :

Zuid-China

Afreisdatum :

31-03-2018

Reisbegeleider :

Delbaere Roger

Algemene reisinformatie :

In het zuiden van China ontdekt u het fascinerende Shanghai, de wonderlijke natuur en de pittoreske dorpen van de kleurrijke minderheden. Reisbegeleider Roger Delbaere vertelt u hierbij over de spectaculaire evolutie van het zuiden, die hij zelf meemaakte.
 
In Shanghai bezoekt u o.m. de Jaden Boeddhatempel, de Oude Wijk en het Shanghai World Financial Center. Maar ook kleinere dorpjes komen aan bod: u bezoekt het nog vrij ongerepte waterdorpje Xitang en iets grotere waterdorp Wuzhen. Bovendien bewondert u de lachende boeddha in de Lingyintempel in Hangzhou.
 
De natuur is alomtegenwoordig tijdens een boottocht op de Li-rivier, op de rijstterrassen van Long Ji en in Guilin: u bezoekt er o.a. de indrukwekkende Olifantslurfheuvel en de Grot van de Rieten Fluit. In Chengyang en in Dali bewondert u twee indrukwekkende wind- en regenbruggen. In Kaili wordt u dan weer overweldigd door de kleuren van de koolzaadbloesems.
 
Verder staan Jidao, Shiqiao, Guiyang, Chongqing, Dazu (Unesco-werelderfgoed) en Chengdu, waar u alles leert over de reuzenpanda, op het programma.

Deze reis is een coproductie van Davidsfonds Cultuurreizen en VVL Vereniging Vlaamse Leerkrachten

Om in te schrijven, klik hier Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 264 kb