logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Werner Hamelinck naar Bajkonoer - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreis Wereld

Bestemming :

Bajkonoer

Afreisdatum :

26-05-2018

Reisbegeleider :

Hamelinck Werner

Algemene reisinformatie :

Na de periode van de grote ontdekkingsreizen waarbij avonturiers onze planeet ontsloten, brak halfweg de 20ste eeuw nog een groter avontuur aan: de verovering van de ruimte. Het waren vooral de Russen die het voortouw namen bij de ruimte-exploratie. Bajkonoer was dan ook de eerste toegangspoort tot de hemel.
 
Daar een lancering meemaken is onvergetelijk: uw reisbegeleider Werner Hamelinck kan ervan meespreken en u binnenkort ook! U beleeft er de lancering van de Sojoez MS-09 en wie weet ontmoet u er zelfs Frank De Winne.
 
Daarnaast gaat u naar Zvyozdny Gorodok of de ‘Sterrenstad’, waar het Yuri Gagarin Trainingscentrum van de Russische kosmonauten is. U ontdekt er ook de Tsf-18 Centrifuge, het onderwaterlaboratorium en het Mir Station. In Korolyoy ziet u waar o.a. het ISS-ruimtestation gecontroleerd wordt en bezichtigt u ook o.m. de originele ruimtecapsule van Yuri Gagarin. U reist ‘oneindig ver, en verder’!

Om in te schrijven, klik hier

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Добро пожаловать! (Welkom!) Rusland in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.
  Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 357 kb
Cursussen :
Добро пожаловать! (Welkom!)