logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Carlos Steel en Anne Desplenter naar Proceno - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreizen

Bestemming :

Proceno

Afreisdatum :

17-06-2018

Reisbegeleider :

Desplenter Anne, Steel Carlos

Algemene reisinformatie :

Stoïsche filosofie, Etruskische kunst en pittoreske dorpjes: dat zijn de kernwoorden waarrond deze reis naar Proceno draait. Reisbegeleiders Carlos Steel en Anne Desplenter vertellen u alles over de brieven van Seneca, de Meditaties van Marcus Aurelius, de filosofie als levenskunst, Fra Angelico en Luca Signorelli. In Museo Diocesano bewondert u trouwens een prachtige Fra Angelico!
 
De ‘pittoreske dorpjes’ zijn dan weer o.m. Pitigliano, Sovano, Sorano en Orvieto. U maakt ook een excursie langs enkele dorpjes in het zuiden van Toscane: San Salvatore, de romaanse abdij van St. Antimo en de bergvesting Montalcino te midden van de Brunellowijngaarden. En het houdt niet op: u bewondert ook nog Cortona, een oude ommuurde Etruskische stad, en Chiusi met de Etruskische necropolis.

Om in te schrijven, klik hier

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Abbecedario XXI. Italië in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.


  Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 197 kb
Cursussen :
Abbecedario XXI
Italië in de kijker