logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Paul Geerts naar tuinen en villa's aan de Noord-Italiaanse meren - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreis Europa

Bestemming :

Noord-Italiaanse meren

Afreisdatum :

30-05-2018

Reisbegeleider :

Geerts Paul

Algemene reisinformatie :

In Noord-Italië botst u van de ene villa op de andere, met telkens de meest indrukwekkende tuinen en terrassen. Exotische bloemen en planten, fonteinen, standbeelden, struiken en hagen in speciale vormen … En dat tegen een schitterende achtergrond zoals het Comomeer of de Borromeïsche Eilanden. De villa’s zijn al even spectaculair, vanbinnen en vanbuiten, met typische architectuur of een indrukwekkend interieur met een uitzonderlijke kunstcollectie.
 
Samen met reisbegeleider Paul Geerts bezoekt u Villa Menafoglio Litta Panza in Varese, Villa Cigogna Mozzoni, Villa Melzi met tuinen die zich uitstrekken tot aan de oevers van het Comomeer en Parco di Villa Serbelloni. De terrastuinen van dat park bieden een schitterend uitzicht op het Comomeer.
 
Ontspannen doet u op de boot naar Varenna, waar u de de tuin van Villa Monestero bezoekt. En er komt geen einde aan de tuinen- en villaweelde: u gaat ook naar Villa Cipressi, de Borromeïsche eilanden, Villa Carlotta, Villa Balbianello, Villa d’Este ...

Om in te schrijven, klik hier 

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Abbecedario XXI. Italië in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.

  Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 454 kb
Cursussen :
Abbecedario XXI
Italië in de kijker